Jaartraining overzicht

‘DE 14 SLEUTELS TOT HEELWORDING’

De jaartraining ’14 sleutels tot heelwording’ is gebaseerd op ons boek ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’.  Het gaat om een jaartraining (4 uur per keer, verspreid over een jaar). Tijdens de 14 bijeenkomsten krijg je 14 sleutels aangereikt die je inzicht geven in jezelf en de kosmos. Wil je met doeltreffende oefeningen en meditaties werken aan je bewustwording? Je persoonlijke en spirituele groei stimuleren met behulp van de Egyptische mysteriën? Je leven zelf creëren vanuit jouw ware zelf? Deze jaartraining brengt je stap voor stap weer bij je heelheid. Daarbij wordt je bijgestaan door de energie van de Egyptische goden; grote energievelden die je (weer) bewust maken van jouw oorspronkelijke kracht en potentie. De oefeningen en meditaties zijn krachtig, diepgaand en transformerend, en ook zeer liefdevol.

In iedere les wordt kennis overgedragen, en de energetische oefeningen zijn helder en goed te volgen, dus de training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook wordt er in elke les praktisch geoefend met de nieuwe energetische kennis. Als je bewuster bent van meer of nieuwe mogelijkheden (een groter overzicht hebt), vergroot je je zelfbeschikkingsrecht; je kunt andere keuzen maken!

Meer kennis = meer vrijheid
Groter bewustzijn = grotere mogelijkheden
Luisteren naar je intuïtie = weten wat je ziel wil

Deze jaartraining is ook geschikt voor hulpverleners en coaches, die de energetische oefeningen en eigen verhelderde waarneming prima kunnen integreren in hun praktijk.

De jaartaining is gebaseerd op de inwijdingsweg van de Egyptische mysteriescholen. Je krijgt kennis, oefeningen en meditaties aangereikt (niet helemaal identiek als het boek – tijdens de training zijn er extra’s en varianten). Stap voor stap krijg je 14 sleutels in handen die je hart steeds verder openen en je steeds dichter bij je ware Zelf brengen. Je leert te werken met universele energieën, leert je energielichamen sterk te maken, maakt kennis met de symbolen, ontmoet de kracht van je schaduw en ervaart multi-dimensionaliteit en sterrenenergie. Daardoor gaat je bewustzijn op een steeds hogere energiefrequentie resoneren en verandert angst in liefde en kracht. Je gaat je eigen ruimte innemen en je voelt een directe verbinding met je eigen innerlijke oneindige universum. Het is een reis die je bij je eigen heelheid brengt. De cursus is een aanvulling op het boek met andere meditaties, oefeningen en extra’s.

De 14 sleutels

1. Je heelheid herinneren

Je oorspronkelijke heelheid her-inneren. Bewuste verbinding met je ziel. Welke zielenkwaliteiten ben je kwijt, wil je weer herenigen met jezelf het komende jaar? Verbinding met Isis, Hathor. Het hart, de ziel, reïncarnatie en regressie-meditatie, wat is leven en dood.

2. Zo boven, zo benden

Zo boven, zo beneden. Inzicht in de bronenergie en hoe je daarmee verbonden bent.
Verbinding met Thoth en Seshat. Heilige geometrie, symboliek, mysteriescholen en de mysterieweg, universele wetten. Start activeren MerKaBa energieveld (meditatie om je geometrisch lichtichaam te activeren). Je krijgt een herkimer-diamant waarmee we gaan reizen.

3. Het Ka-lichaam versterken

Verbinden met je energetische lichamen betekent dat je zelf-standing kunt functioneren in de wereld (zonder gaten buiten jezelf op te vullen). Energie, ankh, materie en geest, de vijf energielichamen, versterken van het Ka-lichaam. Verder werken om de MerKaBa eigen te maken.

4. Pijnappelklier activeren

Bewustworden van je chakra’s. De pijnappelklier activeren waardoor je in contact komt met je heldere vermogens. Je leert om je eigen geluk te creëren. De laatste stappen van de MerKaBa meditatie.

5. Je grootheid terugvinden

Je ware Zelf. Je leert je eigen ruimte in te nemen, in je ware grootte in de wereld te (gaan) staan. Verbinding met Osiris. Orion, de Djed en activering van de Djed.

6. Het mysterie van het hart

Je opent je hart en je ziet welke mysteriën zich daarin verborgen houden. Luisteren naar je hart betekent dat je je verbindt met jezelf en met anderen vanuit jouw hoogste frequentie. De Sfinx, verbinding met je hart, Leeuwtijdperk, Vissentijdperk, Watermantijdperk.

7. Naar binnen zien

Naar je eigen binnenwereld kijken (openen / activeren van het 3e oog). Begrip van de bewustzijnsniveaus en innerlijke alchemie.
De zeven bewustzijnsniveaus, de alchemistische metalen, de Grote Piramide, inwijding.

8. Orde in je emoties

Verbinden met en herkennen van je emoties; je hogere natuur heerst over je instinctieve natuur. Verbinden met Sekhmet en Bastet. Balans in je emoties.

9. Je schaduw

Schaduwwerk. Ontmasker je angsten. Door angsten te zien voor wat ze zijn, kun je ze omzetten in kracht. Verbinding met Anubis, Sobek en Seth. De onderwereld, de schaduw, wat is angst, angst ontmaskeren, trilling van angst verhogen, illusies en terugkerende patronen.

10. Het wegen van het hart

Ontdekken van de waarde van jouw waarheid; leven vanuit je ware hart in plaats van ego-identificatie. Verbinden met Ma’at. Ammit, de Hal van de dubbele Waarheid, de waarheid van je hart.

11. Van duister naar licht

Transformatie: doorzie de illusie van je schaduw – daardoor kun je je ware potentie gaan neerzetten in het licht. Verbinden met Ra en Nut. Apophis, scarabee, opbouwen vanuit bronlicht.

12. Het versterken van je levenskracht

Zuiveren en versterken van de chakra’s waardoor je vurige levenskracht wordt geactiveerd en vrij kan stromen. Verbinden met Nekhbet en Wadjet. Sekhem (levenskracht).

13. Wedergeboorte

De kracht van loslaten. Ruimte creëren voor wedergeboorte van je stralende hogere Zelf. Verbinden met Horus. Wedergeboorte, neutraliteit, loslaten.

14. Het zelf, creatie, heelheid

Hereniging met de bronenergie. Ervaren van eenheid met het Al en vanuit de heelheid met Jezelf je eigen leven bewust creëren.

Tijden en locatie

2019, Amsterdam, Centrum Karunika, Meerhuizenplein 11, Amsterdam
(vlakbij Amstel station en gratis parkeren op zondagen)
TIJDEN: 12:30 – 16:30 uur
10 februari 2019
17 maart
14 april
28 april
12 mei
2 juni
23 juni
7 juli
1 september
22 september
6 oktober
27 oktober
17 november
8 december

Kosten

Prijs hele training (14x): €675,=
Losse middagen deelnemen kan ook: €50,= per keer

Als je het hele bedrag in 1 keer betaalt, krijg je een tegoed van €25 voor een Isis Mysterie workshop naar keuze.

Voorwaarden

Inschrijving is definitief na het overmaken van het hele bedrag.
-Gespreide betaling is mogelijk – neem contact op over de voorwaarden.
-Geen restitutie bij annulering vanaf 10 dagen voor de start van de cursus.
-Na opgave krijg je een mail met de wijze van betaling en overeenkomst.
Opgave, informatie, vragen:
– Via contact formulier
info@isismysterieschool.nl

Voorwaarden en contra-indicaties:

De Isis Mysterieschool vraagt de deelnemers een serieuze intentie te hebben, werkelijk bereid zijn deze weg te lopen en in je ware kracht te gaan staan.
De Isis Mysterieschool adviseert alleen deel te nemen aan de cursus als je emotioneel stabiel bent, geen grote hoeveelheden drugs of alcohol gebruikt en geen medicatie als anti-psychotica of anti-epileptica inneemt. De Isismysterieschool is niet aansprakelijk voor eventuele emotionele en fysieke consequenties die voortkomen uit deelname.

Contact

Gebruik onderstaand contactformulier voor vragen, aanmeldingen of andere berichten.

Nieuwsbrief

    * Gegevens worden niet aan derden verkocht. Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Petra Stam verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.