Krachtdieren workshops

De Krachtdieren workshops zijn gericht op verbinding met het diercollectief en zelfbewustwording. Via informatie, meditatie, oefeningen en afstemmingen leer je over jezelf en over jouw kracht- en hulpdieren. Soms ook een combinatie van twee disciplines, zoals astrologie of homeopathie.

Naast de Krachtdieren jaarcursus geeft Petra ook losse workshops of een 2-daagse (weekend) workshop. De workshops zijn gericht op verbinding met het diercollectief en zelfbewustwording. Via informatie, meditatie, oefeningen en afstemmingen leer je over jezelf en over jouw kracht- en hulpdieren.

In de tabs kun je zien welke soorten workshops er rond krachtdieren zijn.
In de agenda is te zien of een bepaalde workshop in de planning staat.

Krachtdieren lezing met meditatie


2,5 uur

Petra Stam vertelt over krachtdieren. Ze vertelt hoe haar laatste boek ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’ tot stand is gekomen. Er zullen veel verschillende dieren voorbij komen: ze vertelt over haar verbindingen met het dierenrijk, over de magische reis en gebeurtenissen die voorvallen als je je verbindt met een krachtdier, hoe je dit kunt doen, over thema’s binnen de verschillende dierenrijken, specifieke kenmerken van verschillende krachtdieren en veel meer.
Na de pauze is er een meditatie waarin je zelf de mogelijkheid hebt om verbinding met een (op dat moment voor jou belangrijk) krachtdier te maken. Daarna is er gelegenheid tot delen en/of vragen stellen.

Krachtdieren

Dieren staan dicht bij ons, verrijken ons leven, leren ons waardevolle lessen over trouw zijn aan je eigen natuur. Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Ieder mens heeft in zijn leven een of twee krachtdieren die resoneren met zijn zielsenergie. Ook kun je tijdelijk een krachtdier hebben, bijvoorbeeld in een moeilijke periode in je leven. Als je jouw krachtdieren kent en je ermee verbindt, begrijp je jezelf beter, herken je jouw positieve eigenschappen en valkuilen, weet je welke energie jou kan begeleiden en helen als je uit balans bent. Als je de krachtdieren van de mensen in je omgeving kent, kun je meer begrip en respect voor elkaar hebben.

Middels diepe spirituele verbindingen, meditatie en dream proving (slapen op een energetische dierremedie) heeft Petra Stam een uitgebreid en veelal vernieuwend beeld kunnen schetsen van 66 krachtdieren. Zij kreeg wijsheid uit het diercollectief, de essentie van de dierenergie alsook thema’s en dromen binnen en geeft die in dit boek door. Verder beschrijft ze de dieren en hun gedrag, vertelt ze over de mythen en tradities waarin ze een rol spelen en behandelt ze de kosmische varianten in de vorm van sterren(beelden) en –nevels. Door deze brede en diepgaande aanpak bevat dit boek een beschrijving van de essentie van de krachtdieren vanuit diverse lagen, waardoor je op verschillende niveaus verbinding met hen kunt maken.

Krachtdieren weekend

2 dagen

De eerste dag gaat over krachtdieren, elementen, en een krachtdier-ontmoeting tijdens een meditatie / trance reis met live muziek. Via je geboortehoroscoop (die krijg je, met de nodige uitleg erbij) krijg je hier ook een nieuw zicht op. Je krijgt de remedie mee van het krachtdier dat aan je verscheen of bij je is.
In de avond (thuis of tijdens de overnachting, afhankelijk van het soort weekend) slaap je op de dierenremedie (droom proving) of mediteer je ermee.

De 2edag wisselen we eerst ervaringen uit. Daarna komen de genoemde dieren in woord en beeld aan de orde. Korte visualisaties en onderlinge uitwisseling helpen je om een groter beeld te krijgen van de dieren die zich dit weekend met ons hebben verbonden. Via een opstelling ga je mechanismen nader bekijken. Daarop volgt nog een meditatie en dan de afsluiting.

Contact

Gebruik onderstaand contactformulier voor vragen, aanmeldingen of andere berichten.

Nieuwsbrief

    * Gegevens worden niet aan derden verkocht. Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Petra Stam verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.