Maan-krachtdieren workshops

Verschillende soorten workshops waarin de actuele hemelse invloeden (Maan, Zon, planeten en sterren) en de ontmoeting met je/een krachtdier steeds aan bod komen, maar rond een ander specifiek thema. Bijvoorbeeld: zons- of maansverduistering, liefde, sterrenpoorten…

In de tabs kun je zien welke workshops er rond de Maan en krachtdieren zijn.
In de agenda is te zien of een bepaalde workshop in de planning staat.

Maan, liefde en krachtdieren

Tijdens deze workshop staan we eerst stil bij de hemelse aspecten (Maan, Zon, planeten, sterren) en de invloed daarvan. Je krijgt ook een kort persoonlijk (geschreven) actueel astrologisch advies.

Aan de hand van een schrijfopdracht (‘de partner-blauwdruk’) krijg je zicht op je behoeften, aanpassingsmechanismen en je verwachtingen in de liefde. Daarop volgt een visualisatie.

Krachtdier Leeuw en Kat komen aan de orde. Tijdens de meditatie helpt Kat je om te gaan voor jouw droom en de ontmoeting met een krachtdier helpt je om de komende periode trouw te zijn aan Jou en jouw wensen. Je krijgt de dierenremedie mee van het krachtdier dat aan jou verscheen (of een dier dat daar dichtbij komt want ik heb niet álles voorhanden).

Contact

Gebruik onderstaand contactformulier voor vragen, aanmeldingen of andere berichten.

Nieuwsbrief

    * Gegevens worden niet aan derden verkocht. Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Petra Stam verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.