Cursussen

De nadruk van haar activiteiten ligt op dit vlak. Juist door het proces, de reis die je gedurende een jaar maakt, ga je door verschillende lagen in jezelf en kun je steeds de opgedane inzichten of tools toepassen in het dagelijks leven. Zo kom je laag na laag dichter bij je Zelf en handel je steeds sneller vanuit je essentie.

2019-10-07T22:52:48+00:00

Krachtdieren

Tijdens 10 seminars verbind je je met 66 verschillende krachtdieren. Zo leer je op een bijzondere, liefdevolle manier over jezelf en jouw eigen krachten en valkuilen. Via de verschillende disciplines wordt je zelfbewuster en kun je met behulp van de krachtdieren (levens-lange) mechanismen in jezelf doorzien, doorbreken, helen en zo vrijer in het leven staan.

2019-01-14T22:41:22+00:00

Tarot

Leer de tarotkaarten begrijpen, duiden en leggen. Een uitgebreide tarotcursus over de 78 (Rider) Waite/Smith tarotkaarten. Daarin komen symboliek, mythologie, duiding, intuïtie-training en de kaarten voor elkaar leggen aan bod. [...]

2019-01-14T11:46:52+00:00

Homeopathie

Petra Stam is een gediplomeerd klassiek homeopaat en geeft ook cursussen waarin je zelf leert hoe je in acute (verantwoorde) situaties jezelf of naasten kunt behandelen. Er is een cursus gericht op volwassenen en een cursus voor ouders. [...]

Nieuwsbrief

* Gegevens worden niet aan derden verkocht. Van abonnees op de nieuwsbrief worden uitsluitend de naam en het emailadres bewaard. Petra Stam verzendt zelf de nieuwsbrief, hiervoor wordt geen externe partij ingeschakeld.