Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dieren leren ons over onze eigen dierlijke natuur en over onvoorwaardelijke liefde. Als je je verbindt met je/een krachtdier, leer je op een bijzondere, liefdevolle manier over jezelf en jouw eigen krachten en valkuilen. Via de verschillende disciplines wordt je zelfbewuster en kun je met behulp van de krachtdieren (levens-lange) mechanismen in jezelf doorzien, doorbreken, helen en zo vrijer in het leven staan.

De jaarcursus bestaat uit 10 seminars van 5 – 5,5 uur per keer.
In 2019, van januari t/m december (m.u.v. juli en augustus).

Tijdens deze 10 seminars, leer je over en verbind je je met 66 krachtdieren op een unieke wijze (zie de disciplines hieronder). Zo kom je dichter bij jezelf en doorzie je mechanismen (krachten en valkuilen) die levens-lang bij jou horen en die je daardoor kunt doorbreken.
De onderdelen van de seminars:

– Er is een thema per keer, waarbinnen de krachtdieren zijn ingedeeld – een psychologisch onderwerp waarmee je de diepte in gaat en je van jezelf leert.
– Uitleg over 6 tot 7 krachtdieren per keer, in woord, beeld; met (praktische) oefeningen.
– Meditaties, visualisaties, opstellingen en trancereizen.
– Je leert over de basisprincipes van klassieke homeopathie, dream-proving, energie-overdracht en de werking van de betreffende 66 homeopathische dier-remedies. Je bouwt per keer je eigen homeopathie-kit met 66 dier-remedies op. In de tussenliggende weken kun je (via de remedies) jezelf gaan verbinden met de specifieke dierenergieën.
– Een astrologieblok is een vast onderdeel: je krijgt jouw geboortehoroscoop en leert over de elementen en sterrenbeelden. Maar vooral de spirituele punten in jouw persoonlijke horoscoop krijgen na de basisuitleg aandacht: wat is je levensmissie, welke zielenkwaliteiten heb je, welke voorouderlijke ballast speelt mee, hoe wil je het anders doen dan in vorige levens, etc.). Hierdoor krijg je vanuit een ander perspectief zicht op de betreffende kosmische dieren die jou kunnen helpen in dit proces. Tezamen geven ze zicht op jou en inzicht in je krachtdier en/of hulpdieren. Je krijgt uitgebreide astrologische betekenissen op papier.
– We eindigen steeds met iets creatiefs. Met natuurmaterialen, verf, veren, hout, etc. creëer je een krachtvoorwerp, amulet of iets decoratiefs dat affiniteit heeft met een dier of thema van die dag. De basismaterialen worden verzorgd.

BIJ BREDA (BRABANT)

Centrum INTNU
Bladerstraat 23, 4851 AE Ulvenhout (naast Breda)
-Hier is Robert aanwezig, dus live muziek tijdens de meditaties !
10 zaterdagen van 15:00 – 20:00 uur

Prijs: €999,00

Data:

  1. 18 januari 2020
  2. 15 feb
  3. 14 maart
  4. 11 april
  5. 16 mei
  6. 13 juni
  7. 12 september
  8. 10 oktober
  9. 14 november
  10. 12 december

In 4 delen betalen kan:  €265 per kwartaal
En als je een keer niet kan, kun je die op een andere lokatie bijwonen.

De prijs is inclusief een homeopathie-kit met 66 dierremedies (waarde ca €200), het voorwerk aan de persoonlijke horoscopen, astrologische en homeopathische uitgeprinte informatie, basis-materiaal-bijdragen tijdens de creatieve activiteiten en koffie, thee, lekkers, en soep / salade voor in de pauze!

Opgave of vragen: info@petrastam.nl