Laden Evenementen

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de actuele hemelse aspecten en aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.
Korte pauze met koffie, thee en lekkers.
Het 2e deel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom. Je krijgt een kaartlegging mee voor de eerstvolgende volle maan (1 oktober): de Oogstmaan.

 

Door: Petra Stam
Datum: vrijdagavond 18 september 2020
Tijd: 19:30 – 22:15 uur
Plaats: Centrum Wakker Bewust zijn, Westerweg 14, Alkmaar
Prijs: €30,00
Opgave: info@petrastam.nl