Laden Evenementen

Maan(kaart) workshop (tijdens de volle maan en de maansverduistering) in Schalkhaar

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.
Tijdens de workshop krijg je algemene informatie over maankrachten en -invloeden staan we stil bij de volle maan en de maansverduistering van die avond en andere actuele hemelse aspecten. Aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord en beeld krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.
Het 2edeel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren van kaart-duiden wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar ook voor een ander, vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt deze avond via meditaties en via de kaarten adviezen, geeft zelf een mini-reading en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom. Je krijgt een kaartlegging mee voor de volle maan van die avond: de Graanmaan met het thema ‘overvloed en bestemming’.

Door: Petra Stam
Datum: 16 juli 2019
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Plaats: De Nieuwe Oorsprong, Spanjaardsdijk 68, Schalkhaar
Prijs: €35,00
Aanmelden via mail: info@petrastam.nl