Laden Evenementen

Vanuit de Isis Mysterieschool (Petra Stam en Els Lijesen) hebben we een Midwinter pakket gemaakt om zelf thuis in jouw tijd te bekijken en beluisteren.

Op 21 december is het de kortste dag van het jaar: de start van de winter of Midwinter. Daarna keert keren de zon en het licht weer terug en worden de dagen langer.
De godin Isis, Moeder van de Ziel, zocht alle delen van haar geliefde Osiris (het ware zelf) bij elkaar en gaf geboorte aan Horus, de Egyptische god (symbool voor het hoger zelf). Horus wordt vaak afgebeeld als een valkgod met de zon op zijn hoofd; hij staat voor de herrijzenis van het zonnebewustzijn.

Deze online workshop bestaat uit twee stukjes informatie (in woord en beeld), online te bekijken. Midwinter en hoe kun je daarbij stilstaan, de actuele hemelse invloeden, de mythe van Isis en Osiris (ook vanuit het kerstverhaal gezien), schrijfopdrachten, het versterken van je eigen zonnebewustzijn en ook van je thymusklier, wat brengt 2021 volgens de tarot, en de Heilige Nachten. Je gaat je afstemmen op de zonneboot, die door de onderwereld vaart (nacht) en als de zon weer opkomt, en op Isis die je door het duister naar het licht leidt.

Er zijn maar liefst vier meditaties die je kunt downloaden! De meditaties:
– Licht in het duister – leven vanuit jouw licht
– Horus en het/je innerlijk kind
– De reis van zonnegod Ra
– Isis en je ontwaakte multidimensionele zelf

Wat sluit jij af, en wat neem je mee het nieuwe jaar in? Waar liggen jouw krachten en talenten? Hoe kun je die inzetten in 2021? Ga aan de slag met het Online Midwinter pakket en ontdek nieuwe lagen en krachten in jezelf!

Opgave gaat via de mail: info@isismysterieschool.nl
Je krijgt dan een mail met een betalingsverzoek van €33,00, waarna je op 20 december de links krijgt om de informatie te bekijken en beluisteren, en de meditaties te downloaden.
De links zijn geldig van 20 december tot en met 31 december – zo heb je alle tijd om in deze donkere dagen om de meditaties te doen en je eigen licht te versterken en te laten stralen!

P.S. De informatie en de meditaties zijn een combinatie van twee (Midwinter)workshops die we al eens live gaven.