Laden Evenementen

In 2014 heb ik samen met Els Lijesen de Isis Mysterieschool opgericht. Ons boek ‘Isis en de 14 sleutels tot heelwording’ kwam toen ook uit. Sinds enkele jaren geven we de gelijknamige jaartraining:

De jaartraining bestaat uit 14 middagen, 4 uur per keer, verspreid over een jaar. Tijdens de bijeenkomsten krijg je 14 sleutels aangereikt die je inzicht geven in jezelf en de kosmos. Wil je met doeltreffende oefeningen en meditaties werken aan je bewustwording? Je persoonlijke en spirituele groei stimuleren met behulp van de Egyptische mysteriën? Je leven zelf creëren vanuit jouw ware zelf? Deze jaartraining brengt je stap voor stap weer bij je heelheid. Daarbij wordt je bijgestaan door de energie van de Egyptische goden; grote energievelden die je (weer) bewust maken van jouw oorspronkelijke kracht en potentie. De oefeningen en meditaties zijn krachtig, diepgaand, transformerend, en ook zeer liefdevol.

In iedere les wordt kennis overgedragen, en de energetische oefeningen zijn helder en goed te volgen, dus de training is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ook wordt er in elke les praktisch geoefend met de nieuwe energetische kennis. Als je bewuster bent van meer of nieuwe mogelijkheden (een groter overzicht hebt), vergroot je je zelfbeschikkingsrecht; je kunt andere keuzen maken!

Uitgebreide informatie, de inhoud van de lessen, data, tijden en een formulier voor opgave vind je op www.isismysterieschool.nl/jaartraining