Laden Evenementen

De krachtdieren jaarcursus 2 is gebaseerd op het boek Krachtdieren 2. De cursus omvat echter veel meer dan 66 nieuwe krachtdieren om je mee te verbinden! Het is een heel nieuwe jaarcursus die wordt gegeven in Noord-Holland, in Amersfoort en in Ulvenhout (naast Breda).

Deze jaarcursus is een heel nieuwe reis langs 66 andere krachtdieren en vernieuwende thema’s. Je krijgt informatie in woord en beeld, verbindt je met ieder dier tijdens de meditaties of tijdens een opstelling. Zo groeit je kennis en zul je persoonlijke boodschappen, adviezen en inzichten opdoen. Je krijgt per keer de remedies die bij de betreffende dieren horen (6 of 7 per keer, 66 in totaal). Daarnaast zal homeopathie enkele keren een bijzondere plek innemen tijdens de cursus. Astrologie is ook in deze cursus weer een vast onderdeel. Asteroïde godinnen, Plutoïden en de Zwarte Zon zullen je aan de hand van je geboortehoroscoop inzichten geven die je helpen om meer vanuit je kracht en potentie te leven. Daarvoor gaan we soms heel diep, maken een helende reis en komen er als een feniks krachtiger uit. Voor de creatieve onderdelen krijg je het basismateriaal. Soms doen we daar iets mee tijdens de middag, soms ga je er thuis mee aan de slag. Je (zelf)bewustzijn groeit en je zult steeds krachtiger en onafhankelijker in de wereld staan, levend vanuit jouw prachtige (zielen)vermogen.

Lees alles over de inhoud, de dieren, kosten, aanmelding en locaties op https://petrastam.com/activiteiten/krachtdieren-2-jaarcursus