Laden Evenementen

De online krachtdieren jaarcursus is een reis die je maakt met en langs vele krachtdieren. In jouw eigen tijd, op je eigen plek. Het is veel meer dan alleen maar informatie in woord en beeld! Door de meditaties en opstellingen verbind je je persoonlijk met deze 66 krachtdieren en ervaar je hun boodschap, kracht of adviezen. Daarnaast krijg je 66 energetische dier-remedies waarmee je kunt mediteren, waarop je kunt dromen en meer. Via het astrologische deel krijg je per keer informatie en inzichten in bijvoorbeeld jouw levensdoelen (Noordknoop), je heldere zielenweten (Zwarte Maan) en voorouderlijke stukken (Cheiron); je gaat nieuwe lagen ontdekken in jezelf (en wellicht ook in anderen), en via de berekeningen ontdek je wat er speelde op bepaalde leeftijden. Dan is er ook iedere keer  een creatief deel om die maand mee aan de slag te gaan en op jouw manier het thema, de dieren en de inzichten in te verwerken.

Na je aanmelding, en als de betaling is voldaan, stuur ik een pakket op met daarin:

– 10x een mapje met uitgeprinte informatie over de maandelijkse thema’s, de astrologie en
– Je geboortehoroscoop
– 66 dier-remedies
– Basismaterialen voor de creatieve onderdelen
– Enkele extra’s voor een praktisch gedeelte
– Mijn zwanenkalender krijg je cadeau

In de eerste dagen van de maand krijg je per mail codes zodat je toegang hebt tot de digitale cursus. Iedere maand komt er een nieuwe bij. En ieder onderdeel is een jaar te bekijken.

Je luistert en kijkt zelf naar alle informatie, volgt de meditaties en soms de opstelling. De bijbehorende papieren of spullen heb je toegestuurd gekregen (alles wordt uitgelegd in de video’s). In de laatste week van de maand plan ik steeds een Zoom-meeting van 1,5 uur: tijdens deze digitale bijeenkomst kan ik dingen uitleggen, vragen beantwoorden en kunnen ervaringen gedeeld worden.

Voor het tarot-astro consult dat je krijgt (duurt 1 uur), maak je zelf in 2021 een afspraak met mij.

Zie https://petrastam.com/activiteiten/krachtdieren-1-jaarcursus-online/?portfolioCats=54 voor verdere info over welke dieren, de prijs en opgave.