Consulten overzicht

De appel staat symbool voor liefde, onsterfelijkheid, en vooral ook voor kennis opdoen waardoor je een nieuw bewustzijnsniveau kunt betreden.
Hier vind je een overzicht van de verschillende consulten die kunnen helpen je zelfkennis en bewustzijn te vergroten, zodat je steeds meer vanuit je ziel(enweten) kunt leven…

Doelen in al mijn consulten zijn: je bewustzijn vergroten, meer in je kracht komen, vrijer in het leven staan, je her-inneren wat je wellicht onbewust al wel weet of voelt zodat je (doel)gericht weer vooruit kunt in je leven. Tijdens het gesprek doe je inzichten op, krijg je adviezen mee, wordt duidelijk wat essentieel is of wat je nodig hebt.
Mijn consulten zijn niet om expliciet de toekomst te voorspellen, om in iemand anders leven te kijken of om je eigen verantwoordelijkheid weg te geven.
Consulten in het Nederlands en in het Engels.

Tarot consult

Geeft inzicht in jezelf en je omgeving, zelf-bewustwording, advies, toont krachten en valkuilen op alle gebieden voor de komende 3 maanden.

Tarot – astrologie

De kaarten geven aan wat actueel is op alle levensgebieden voor de komende 3 maanden. Via je geboortehoroscoop krijg je astrologische inzichten over wat je in je hebt, wat je levensles is, hoe je dichter bij je essentie komt en meer vanuit je zielenkwaliteiten kunt leven.

Spirituele coaching

Tijdens dit consult wordt een vraag of probleem ingebracht en uitgediept m.b.v. gesprek, een tarotconsult, de (spirituele) punten in je horoscoop en klassieke homeopathie. Desgewenst neem je een persoonlijke opdracht of oefening mee.

Krachtdieren consult

Aan de hand van een gesprek, tarotkaarten en astrologische punten (planeten, asteroïden, sterren) doe je zelfkennis op en komt er een krachtdier naar voren dat bij jouw staat van zijn (nu) past. De betreffende dierenremedie helpt je de weken erna om patronen te doorzien en doorbreken, inzichten op te doen en werkt als een ‘medicijn’ om meer in je kracht te komen.

Online kaartleggingen

Voor wie direct een antwoord op een vraag zoekt, kan een online tarotconsult doen.
Er zijn vier kaartleggingen van Petra’s hand:
– De relatievraag
– Liefdesinzicht
– De Ster
– Maan-orakel

– De online kaartleggingen zijn van mijn hand – daar kun je een kaartlegging kiezen die past bij je vraag, er digitale kaarten op trekken en de uitslag lezen op je telefoon.

Prijzen overzicht

Hier vind je een overzicht van de prijzen van de verschillen de consulten.

Tarot consult

Tot 30 minuten: €45,00
30-60 minuten: €65,00

Tarot – astrologie

1 uur: €75,00
1,5 uur: €95,00

Spirituele coaching

Eerste consult: 1,5 uur, €115,00 incl. remedie (opsturen binnen NL gratis, buiten NL + €5,00)
.
Vervolgconsulten 1 uur (tarot, astrologie en remedie): €90,00

Krachtdieren consult

1 uur, €80,00 incl. remedie (opsturen binnen NL gratis, buiten NL + €5,00)

Online kaartleggingen

Kies de kaartlegging die bij je vraag past. Volg de instructies op via de link en betaal met je telefoon (€1,30); je antwoord komt direct erna binnen!

De online kaartleggingen zijn van mijn hand – daar kun je een kaartlegging kiezen die past bij je vraag, er digitale kaarten op trekken en de uitslag lezen op je telefoon.

Contact

Gebruik onderstaand contactformulier voor vragen, aanmeldingen of andere berichten.