Maan (kaart) workshop

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De Maankaarten geven je inzicht in je gevoel, emotie en zielenroerselen, en maken je bewust van je onbewuste.

Tijdens deze workshop, die je digitaal volgt, krijg je 1,5 uur algemene informatie over maankrachten en -invloeden, staan we stil bij de maanfasen en andere actuele hemelse aspecten. Aan de hand van de maankaarten krijg je zicht op de 13 manen met hun bijpassende thema’s die in een jaar voorkomen. In woord (in een klein videobeeld bovenin zie en hoor je mij) en beeld (presentatie) krijg je uitleg over het gebruik van de maankaarten.

Het 2edeel is praktisch. Na een geleide meditatie ga je werken met de Maankaarten. Intuïtie-oefeningen en verschillende manieren om de kaarten te gebruiken wisselen elkaar af. Je duidt de Maankaarten niet alleen voor jezelf, maar wordt uitgedaagd dat ook voor een ander te gaan doen – vanuit de kaart én vanuit je intuïtie. Je krijgt via meditaties en via de kaarten adviezen, gaat zelf een mini-reading geven en krijgt inzicht in het verwezenlijken van een droom.
Bovendien zijn er 13 verschillende kaartleggingen – een voor elke maan, die je kunt overnemen en gebruiken.

LET OP: zodra je hebt betaald, kun je meteen inloggen en de workshop starten – vanaf dat moment heb je 1 MAAND de tijd om alle onderdelen te bekijken en doen. Daarna ben je vanzelf weer uitgelogd, dus zelf de tijd bijhouden!

Aanmelden online maan (kaart) workshop

Klik op de onderstaande knop om je in te schrijven: