Online workshop ‘activeer je mogelijkheden’

Tijdens een meditatie schreef ik op wat ik voor me zag en doorkreeg van een (sterren)gids, en toen ik dat ging uitwerken dacht ik: dit kan niet wachten tot er een nieuw boek van mij uitkomt! Juist in deze tijd is dit nodig: een online workshop vol licht, bemoediging, handvatten en de her-innering dat jij alles in je hebt en dat zelf kunt activeren. Wat wil je laten groeien in jezelf, welk vermogen wil je je (weer) eigen maken? Duik in jezelf en activeer die ‘knoppen’!

Er zijn zes verschillende onderdelen: informatie, een visualisatie, lichttaal (tekeningen en klank), een meditatie, en uitleg over het praktische gedeelte om zelf mee aan de slag te gaan. Bovendien krijg je na aanmelding de energetische remedie Rainbow opgestuurd om je te ondersteunen in dit lichtproces. De workshop geeft je geen magische aanraking die alles voor je doet, wel bijzondere inzichten, wellicht bevestigende zienswijzen en een nieuwe manier om jouw vermogens te leven.

Je kunt de workshop op ieder moment starten, op je eigen plek, in je eigen tijd. Het kan extra leuk zijn om de dingen die je in de workshop krijgt aangereikt te gaan toepassen tijdens een keerpunt zoals Midwinter of de start van een seizoen, Oud en Nieuw, je verjaardag, of een ander moment dat samenhangt met een nieuwe start.

Na betaling heb je direct een maand lang toegang tot alle onderdelen (je moet zelf de tijd bijhouden!). Met je inloggegevens (die je zelf hebt aangemaakt) kun je bovenaan op de paarse balk inloggen bij ‘online cursussen’. Je kunt daar, in jouw persoonlijke account, ook bijhouden wat je hebt gezien en gedaan.

Na betaling zie ik je adres vermeld staan op de factuur – naar dat adres stuur ik de Rainbow remedie. Als die naar een ander adres moet worden gestuurd, geef dat dan meteen aan!

Online workshop ‘activeer je mogelijkheden’

Klik op de onderstaande knop om je in te schrijven: