Maan – (Zwarte) Zon en Sirius

Op 2 juli is het nieuwe maan en is er een totale zonsverduistering (zie mijn vorige artikel). Deze valt bijna samen met de Zwarte Zon en met Sirius.
De Zwarte Zon gaat over éénzijn, vrij bewegen, alle mogelijkheden die in je liggen en onbegrensde potentie (want je bent alles!). Omdat het hier vanzelf gaat, is er hier ook niet echt een uitdaging.
Sirius laat je ervaren dat je leven een deel is van iets groters, dat het goddelijke ook in jou aanwezig is en tegelijk maakt deze sterreninvloed je bewust van het belang van het moment, hier en nu.

Tijdens de zonsverduistering kun je goed contact maken of ervaringen opdoen met je onSTERfelijke zelf, je hoger bewustzijn, voelen je waar jouw ‘shine’ is.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli staat de Zon exact ‘op’ de Zwarte Zon en Sirius (zoals ieder jaar). Bijzondere dagen om je te laten opnemen in deze energie. Genieten, geen grenzen ervaren, opladen, verbinden…

In de maanden na de zonsverduistering ga je als het ware jezelf herdefiniëren.
De uitdaging begint vlak voor de volle maan en maansverduistering van 16 juli: dan staat de Maan op een punt dat de Diamant heet. Dat heeft te maken met het ervaren van druk en gedoe, keuzes moeten maken om als het ware van koolstof in een diamant te veranderen. Juist hierdoor ga je deze maanden vorm-geven aan en verwezenlijken wat jou ziels-dierbaar is.
Een bijzondere tijd weer, waarin (onder andere) de uitdaging ligt in het overstijgen van je kleine zelf naar je hogere Zelf…

Trek er bijvoorbeeld een advieskaart op:
– Hoe kan ik beter in contact komen met mijn hogere Zelf?
– Wat is nodig voor mij om te kunnen stralen?