Online Leeuwenpoort workshop

Ik heb vele malen een Leeuwenpoort workshop gegeven. Maar toen mijn Sekhmet kaarten en -boek uitkwamen in juni 2023, voelde ik een nieuwe workshop ontstaan! Met elementen die ik in de kaarten en het boek heb verwerkt, over leeuwen en leeuwwezens, sterrenbewustzijn, je ware zelf en een ander zielendeel zien.
Op 8-8 is de Sirius-Leeuwenpoort het sterkst. Maar ook op andere dagen is de Leeuwenpoort er – je kunt hiermee altijd contact maken en deze heilige ruimte ook op andere dagen betreden. Daarom heb ik de Leeuwenpoort workshop digitaal gemaakt.
Er is informatie in beeld en uitleg via video. De eerste meditatie is om jouw zelf en jou als lichtwezen te zien. Tijdens de tweede meditatie ga je door de wachters van de Leeuwenpoort en ontmoet je… Tussendoor zijn verdiepingsvragen. Om af te sluiten zijn er drie manieren om de (Sekhmet)kaarten te gebruiken om een dieper inzicht te verkrijgen.
Het zijn in totaal negen onderdelen waarmee je in totaal 3 uur bezig bent.

Koop de workshop: Online Leeuwenpoort

Prijs: slechts €17,17

Na betaling heb je direct 1 maand lang toegang tot alle onderdelen. Dat gaat automatisch, dus je moet zelf de tijd bijhouden! Met je inloggegevens (die je zelf hebt aangemaakt) klik je dan bovenaan op de paarse balk op ‘online cursussen’. Dan ga je naar De Leeuwenpoort workshop. Je kunt daar, in jouw persoonlijke account, ook bijhouden welke onderdelen je al hebt gevolgd.