De Flower of Life en creatie

Toen ik afgelopen maand in Egypte was, hadden we de eerste nachten en de laatste nacht een hotel dat uitkeek op de Grote Piramide. In dat energieveld slapen… was magisch. Ik zag de eerste en ook de laatste nacht de Flower of Life. Ik zag twee van deze oneindige geometrische figuren als het ware onder mijn plafond hangen. Toen werd er een groter. Toen daalde hij en werd me gezegd dat de oneindige mogelijkheid tot creatie ook op het driedimensionale vlak is. Dat wis ik wel al, en daar ‘werk’ ik ook mee, maar niet specifiek met de Flower of Life.
Nog een stap verder zag ik mijn handen en vlak voor mijn palmen waren een soort energievelden van Flowers of Life – niet alleen om mee te creëren, maar ook om mee te helen.

Weet, ervaar dat we oneindige mogelijkheden hebben! Leef vanuit mogelijkheden, creatie, liefde. Zet je zelfhelend vermogen in, activeer de Bron in Jou.
ALles is mogelijk!
Waar richt jij je aandacht op?