MAAN(KAART) workshop digitaal

Ik heb de Maan(kaart) workshop vele malen ‘live’ gegeven door het hele land. Pas besloot ik, omdat live toch lastig blijft, om de workshop digitaal te gaan maken. Vanaf vandaag staat de Maan(kaart) workshop in mijn webshop!

Het eerste onderdeel bevat een dik uur uitleg in woord en beeld.
Daarna zijn er 7 praktische onderdelen die je in je eigen tempo kunt doen: meditaties, intuïtie-oefeningen, een droom- en liefdesthema, en als extra 15 maankaart-leggingen (bij de 13 manen van het jaar + voor de maans- en zonsverduistering).

De workshop kost €25. Na betaling heb je direct 31 dagen toegang tot de informatie en alle praktische onderdelen van de Maan(kaart) workshop. Op de online leeromgeving kun je bijhouden wat je hebt gezien en gedaan. En als je aantekeningen maakt bij het laatste onderdeel, dan heb je dus 15 kaartleggingen die je gedurende het jaar zelf kunt doen.

Online Maan(kaart) workshop

10 juni is het nieuwe maan en is er een zonsveduistering – een perfect moment. Maar je kunt ieder moment de Maan(kaart) workshop doen – het is algemeen en actueel. De astrologische informatie van het moment dat je de workshop doet, staat altijd apart op mijn website (Blog).