Sekhmet kaarten en boek zijn uit!

Eerder dan verwacht, waren daar ineens de kaarten en het boek al!
Op 13 juni kreeg ik de eerste exemplaren van mijn uitgever A3 boeken.
En wat zijn ze mooi! Wat ben ik hier blij mee.
Het boek is 255 pagina’s dik en bevat kleuren afbeeldingen. Achterin staan alle plekken waar de foto’s genomen zijn van de Sekhmet beelden, hiërogliefen en Bastet beelden. Het boek is los te gebruiken, of als aanvulling op de kaarten (iedere afbeelding heeft een uitleg, een voorspelling, ‘wat wel doen en wat niet doen’, en onderaan staat overal een korte meditatie, visualisatie of oefening.
Hieronder nog een selectie van enkele kaarten.
Ze vliegen vandaag uit, de wereld in.
Juist in deze tijd denk ik dat ze een bijdrage zijn, empowerment!
In mijn webshop kun je meer lezen over het boek en de kaarten
.