SEKHMET

Nieuwe kaarten en een boek komen eraan!

Wauw, vandaag is dan de dag dat mijn nieuwe kaarten en boek aan de wereld worden getoond. Ik heb er 1,5 jaar aan gewerkt achter de schermen. De kaarten en het boek komen uit in juni/juli, bij A3 boeken.

Na vele ontmoetingen met Sekhmet in Egypte, kwamen ook de ontmoetingen met de leeuwen- en katten-sterrenwezens. Voor mij zijn zij een van de kosmische voorouders die ons hebben geholpen te evolueren en niet te vergeten dat wij (net als zij) multidimensionale lichtwezens zijn. Sekhmet is in mythen gemaakt tot een woeste wraakgodin, maar zij is onvoorwaardelijke liefde en staat voor de levensvlam en levensenergie. Niet voor niets staat zij afgebeeld bij belangrijke overgangen en gebeurtenissen. Haar kracht is voelbaar. Ook diepe ervaringen met Bastet en haar bijzondere eigenschappen komen steeds meer voor.
Toen ik in het museum in Caïro beeldjes ontdekte van een leeuwvrouw die een kind de borst gaf, raakte me dat. Zij hebben ons (spiritueel) gevoed en… niet voor niets komen de felines (leeuwwezens, katwezens, wezens met het hoofd van een katachtige) weer in ons bewustzijn. Ze zijn nodig, steunen ons in deze tijd van chaos en waarin het opnieuw extra belangrijk is onze levensvlam aan te houden, te leven vanuit onze grootheid, liefde en licht. Met mijn kaarten en boek hoop ik hen (weer en/of nog meer) in ons bewustzijn te brengen, want zij zijn de brug naar een groter kosmisch weten. Ook wij zijn sterrenkinderen, hebben galactisch DNA en zijn multidimensionaal.
De magische afbeeldingen op de kaarten kun je gebruiken voor inspiratie, verbinding en helpen je eigen in-zichten op te doen en je te her-inneren. De feline krachten zijn verwerkt in de teksten op de kaarten en uitgebreid beschreven in het boek (dat je samen met de kaarten kunt gebruiken om die te duiden, maar ook los kunt gebruiken ter inspiratie).

Je kunt de kaarten en het boek al voorbestellen!

SEKHMET Kaarten
66 feline inzichtkaarten

SEKHMET Boek
Feline kracht voor inzichten

Zodra ze uit zijn, stuur ik ze je dan direct per post op.
-> Als mogelijk, probeer dan svp samen met anderen te bestellen – dat scheelt je porto!

Wil je pas bestellen als ze uit zijn? Stuur me een mail, dan laat ik je weten wanneer de kaarten en het boek er (bijna) zijn. info@petrastam.nl
<3