Volle maan 24 februari 2024

13:30 uur

Het thema van de volle Sneeuwmaan is: kiemkracht en ontkiemen. Het gaat over de eerste fase van het groeiproces dat begint met het ontkiemen van het zaad. Dit soort processen spelen zich nog veelal op het onzichtbare vlak af. Het is een wonderlijk proces dat zich in stilte en van binnen in de natuur afspeelt. Het perfecte plan, de blauwdruk die besloten ligt in ieder zaadje, zorgt ervoor dat de groei onder de juiste omstandigheden start.
Alles heeft een vibratie, alles draait om frequentie. Daardoor ont-wikkel je je, trek je soortgelijke energie aan of stoot je juist iets of iemand af. In de juiste frequentie kun je helen, aantrekken, manifesteren. Onder de juiste omstandigheden voel je dat iets resoneert en dan treedt her-kenning op en/of her-inner je delen die eerst verborgen waren. We leven in een tijd dat we steeds makkelijker en sneller kunnen voelen wat resoneert en wat niet, want op alle lagen komt dat wat bedekt was, aan de oppervlakte. Luister, voel, houd je frequentie hoog en je weet wat jouw pad zal zijn de komende tijd. Wat sluimert in jou en wil ontwaken en bestaansrecht krijgen? Welke droom komt in je bewustzijn? Ga bij jezelf naar binnen en vind je stiltepunt. Van daaruit voel je verbinding met alles. Geef je innerlijke magiër de ruimte, word je bewust van je mogelijkheden – jij kunt (mee)creëren wat jij wenst! Geef op weg naar de lente energie aan de wensen die resoneren met je ziel.

De volle maan in Maagd geeft behoefte aan zuiveren, opruimen en schoonmaken, zodat je die nieuwe frisse bodem straks kunt gebruiken om weer op te bouwen wat je lief is. Zorgzaamheid en dienstbaarheid zijn nobel, maar ga niet voorbij aan jezelf. Bewaak je energie, voel ook wat jij nodig hebt deze weken, zodat je overeind blijft en plezier houdt in de dingen die je doet. De Zon schijnt licht op de Maan vanuit Vissen. Dat maakt fijngevoelig en geeft behoefte aan mystiek en eenheid. Bouw regelmatig rustmomenten in, even weg uit de drukte en gekte van de wereld, om vanuit stilte weer zuiver je richting te bepalen.
Er zijn geen directe verbindingen met planeten, wel met een vaste ster. De Zon staat op dezelfde graad als ster Deneb in het sterrenbeeld Zwaan. De oude Egyptenaren zagen deze ster als de uitgang van het geboortekanaal van hemelgodin Nut. Zij baarde de Zon, bracht het licht en gaf ruimte aan het nieuwe Zelf. Samen met de Zon geeft Deneb behoefte om op ontdekkingstocht te gaan, zowel in de wereld als in de geest (andere werelden betreden). Het geeft de moed om actie te ondernemen op jouw overtuigingen en inzichten. De Maan tegenover Deneb kan alert en actief maken om niet het pad te volgen dat de maatschappij of anderen van jou verwachten, maar je eigen pad en je eigen overtuigingen. Keer naar binnen, voel de witte vleugels van Zwaan om je heen en beslis vanuit je veilige, zuivere middelpunt wat jouw richting en pad is.

Mijn blogs svp alleen delen mvv deze website

TIP: Laatste mogelijkheid om live mee te doen met de workshop-serie over Sekhmet, Bastet, Isis, Maria Magdalena, sterrenwezens, sterrenbewustzijn en veel meer! Zie https://petrastam.com/leeuwinnenkracht/