COSMIC LIGHT PICTURES

Eindelijk kan ik mijn eerste drie Cosmic Light Pictures laten zien – ze staan op mijn website (in de webshop).
Na vele testprints, heb ik gekozen voor een hoge kwaliteit (premium acrylglas, 3 mm dik zodat er een diepte-effect in zit en afgeronde randen), omdat zo de tekeningen er het mooist uitstralen. De schilderijen zijn groot: 60 x 60 cm of 60 x 80 cm. Door de lichttaal (intenties en codes) kun je het zien als bezielde kunst. Alle schilderijen in deze grootte zijn limited editions. Regelmatig zullen er nieuwe verschijnen in de webshop.

“We bevinden ons in een deel van het universum waar (volgens de quantum fysica) op onverklaarbare wijze 400% meer licht is. Licht is elektromagnetische straling die uit fotonen bestaat. Deze lichtdeeltjes zijn puur bewustzijn. Aangezien alles uit energie, trilling, frequenties en codes bestaat, kunnen ook lichtcodes worden opgevangen. We worden ons steeds bewuster van de verbindingen die we hebben met de onstoffelijke wereld(en). Die energie kan worden geuit en worden vormgegeven, bijvoorbeeld via lichttaal.

Lichttaal kun je zien als een (vertaal)brug tussen de onstoffelijke levensstroom en de stoffelijke uiting daarvan via klank, schrift en/of gebaren. We zijn mens in een stoffelijke vorm, maar ook Spirit in contact met Al. We zijn verbonden met en deel van Al(les) en kunnen kosmische informatie opvangen. Niet met ons verstand, niet met het ego, niet met wilskracht. Lichttaal wordt opgevangen via subtielere velden en die frequenties kunnen op verschillende manieren worden geuit. De vertalingen van hogere frequenties, intenties en boodschappen vergroten je multidimensionale bewustzijn en vormen dus tevens een brug tussen ons aardse zijn en andere sterren of planeten. In dat opzicht is het sterrentaal. …