Krachtdieren 2 kaarten

Hoe mooi in de energie van de lente:
Mijn krachtdierkaarten 2 liggen bij de drukker!
Ze komen in april uit bij uitgever A3 boeken. En ze zijn zo mooi geworden (al zeg ik het zelf)! Ik ben blij 🙂
Mijn tweede Krachtdieren boek kwam in december uit. De kaarten en het boek zijn prima apart te gebruiken, maar zijn ook een mooie aanvulling op elkaar <3 Het leuke is ook, dat de eerste en deze set krachtdierkaarten samen te gebruiken zijn (vrijwel dezelfde achterkant) – een orakel van 132 kaarten heb je dan!

De kaarten zijn al voor-te-bestellen in mijn webshop: Krachtdieren 2 kaarten
Zodra ik ze binnen heb, verstuur ik ze dan meteen naar je.

“Na de eerste set Krachtdierkaarten heeft Petra Stam zich verbonden met 66 andere krachtdieren. De twee sets samen tellen dus 132 kaarten.
Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Het is bijvoorbeeld het dier dat jou altijd al aantrekt of (regelmatig) aan je verschijnt in het dagelijks leven, dromen of meditaties. Als je je met een krachtdier verbindt, kun je jezelf beter begrijpen en kun je zowel krachten als valkuilen herkennen.
Deze 66 krachtdierkaarten bieden je de mogelijkheid om de wijsheid en inspiratie van een krachtdier tot je te nemen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. De kaarten tonen magische afbeeldingen en vertellen vanuit het dier op welke manier het jou begeleidt, helpt of aanmoedigt. Vijf extra kaarten geven uitleg en enkele oefeningen/leggingen.”