KRACHTDIEREN wijsheid en cursussen

Toen ik me, tijdens het schrijven van Krachtdieren-2, had ingesteld op RINGSTAARTMAKI (de week tot 12 maart 2020), gebeurde er ineens iets dat meehielp dit beeld te beschrijven. Ik lag in bed, met de remedie onder mijn kussen, en zweefde ineens boven mijn lichaam. Ik zag niet één, maar zeven van mijn zelven liggen. Ik geloof in parallelle werelden en ook dat alles tegelijk gebeurt, maar nu besefte ik dat we zelfs tijdens dit leven wel zeven tijdlijnen kunnen aangaan. Ik veegde als het ware mijn zelven bij elkaar en koos de tijdlijn die ik het liefst wilde gaan.
Sindsdien voel ik het als een deel van mijn zelf een kant op gaat die ik niet wil, als ik een stukje van mezelf dreig te verliezen in een kant die ik niet wil opgaan, en ik ‘trek’ of roep dat deel terug. Dieren zijn zulke wijze raadgevers, spiegels, gidsen. Ringstaartmaki kan je in contact brengen met je innerlijke magische kind en het oorspronkelijk bewustzijn (dat echt nog een deel is van iedereen!). De kracht van het bewustzijn kan de realiteit veranderen – de intentie voor verandering zorgt al voor een meetbare verandering.
Roep jouw zelven bij elkaar, richt je op de tijdlijn die jij wilt bewandelen en die het best en mooist is voor ons állemaal! <3
De live jaarcursus Krachtdieren-2 heb ik uitgesteld naar januari…
Maar:

Ik heb de Krachtdieren-1 jaarcursus drie jaar op verschillende plekken in Nederland gegeven. Sinds dit jaar is deze hele jaarcursus (over de 66 krachtdieren van het eerste boek) digitaal te volgen. Instappen kan in principe in januari of in september.
10 uitgebreide lessen met daarin: alle 66 krachtdieren apart uitgelegd in woord en beeld, een psychologisch thema om bij stil te staan, per keer drie meditaties (of visualisatie of opstelling met een dier), astrologie (belangrijke levensomvattende zaken leren uit jouw persoonlijke horoscoop), 66 dierenremedies om op af te stemmen, basisprincipes uit de homeopathie en een creatief gedeelte. Je krijgt bovendien een gratis tarot-astrologie consult. Eens in de maand een Zoom-bijeenkomst om te delen of vragen te stellen. Een basispakket wordt naar je toegestuurd met vele uitgebreide informatie, basismaterialen, remedies, je horoscoop en bijbehorende spullen.

Wil jij alles over krachtdieren leren en je er persoonlijk mee verbinden (je eigen beleving en beeld ontwikkelen) en via verschillende disciplines meer over jezelf leren? Doe mee! Op je eigen plek, in je eigen tijd. Je hebt 1 jaar en 3 maanden toegang tot de gehele jaarcursus, die in woord en beeld wordt gebracht en per onderdeel te bekijken is via een professioneel leerplatform (waarop je voor jezelf inlogt en kan aankruisen wat je al hebt gevolgd).
Uitgebreide info en indeling kun je zien op: Krachtdieren 1 jaarcursus online Hier zie je ook om welke krachtdieren het gaat.
Opgeven kan via de mail (dan gaat de cursus op 1 september in, of via de webshop als je meteen al toegang wilt!

Deze kaart vind je hier: Krachtdieren 2 kaarten

Heb je vragen? Mail me op info@petrastam.nl