NIEUW: online workshop ‘activeer je mogelijkheden’

Een online workshop vol licht, bemoediging, handvatten en de her-innering dat jij alles in je hebt en dat zelf kunt activeren. Wat wil je laten groeien in jezelf, welk vermogen wil je je (weer) eigen maken? Duik in jezelf en activeer die ‘knoppen’!
Er zijn zes verschillende onderdelen: informatie, een visualisatie, lichttaal (tekeningen en klank), een meditatie, en uitleg over het praktische gedeelte om zelf mee aan de slag te gaan. Bovendien krijg je na aanmelding de energetische remedie Rainbow opgestuurd om je te ondersteunen in dit lichtproces. De workshop geeft je geen magische aanraking die alles voor je doet, wel bijzondere inzichten, wellicht bevestigende zienswijzen en een nieuwe manier om jouw vermogens te leven.

Je kunt de workshop op ieder moment starten, op je eigen plek, in je eigen tijd. Het kan extra leuk zijn om de dingen die je in de workshop krijgt aangereikt te gaan toepassen tijdens een keerpunt zoals Midwinter of de start van een seizoen, Oud en Nieuw, je verjaardag, of een ander moment dat samenhangt met een nieuwe start.

Online workshop ‘activeer je mogelijkheden’

Ik geef deze workshop 3x weg –-> als jij het financieel moeilijk hebt door/in deze tijd, stuur me dan een sms (of iPhone Message) met je naam en mailadres. 06-29112912 Geen reden of uitleg nodig, alleen dat. Ik schrijf de namen op een papiertje, vouw dat dicht, en trek er vrijdag 31 december drie uit. Alleen die personen bericht ik (niet openbaar dus).