Nieuwe maan 30 mei 2022

13:30 uur

In deze periode van de Bloemmaan groeien alle gewassen in de natuur heel snel. Het groen schiet omhoog, de bomen hebben inmiddels een vol bladerdek en veel vaste planten staan in bloei. Misschien moet je letterlijk je tuin wieden om de gewenste gewassen de ruimte te geven, misschien geldt het thema ‘groeikracht en verbinding’ van deze maan figuurlijk en vraagt het aandacht om zin van onzin te scheiden. Het vraagt je in ieder geval stil te staan bij je eigen groei. Hoe heb jij je ontwikkeld de afgelopen maanden? Ont-wikkelen betekent dat je dieper bij jezelf, bij jouw kern komt. Dat je afpelt wat niet van jou is of niet nodig is, zodat je dichter bij jouw essentie komt. Bij de nieuwe maan horen inkeer en evaluatie – in dit geval stilstaan bij jouw innerlijke groei. Welke laagjes heb jij afgepeld de afgelopen maanden? Op welke groei wil jij je richten? Hoe of waarmee voed jij jezelf en jouw ziel?

De nieuwe maan staat in Tweelingen en kan behoefte geven om je met anderen te verbinden, om samen uit te wisselen, uitdaging en afleiding te zoeken. Mercurius hoort bij Tweelingen en die loopt nog retrograde (tot 3 juni). De nieuwe maan in Tweelingen en retrograde Mercurius manen je dubbelop aan om niet per se alles met je verstand te verklaren, maar juist naar binnen te gaan en je te richten op wat je gevoel of je intuïtie je vertelt. De innerlijke dialoog, je innerlijke stem, verbinding met je ware zelf, daar gaat het om deze dagen. De Zon en Maan staan samen, verder zijn er geen verbindingen met andere planeten. Laat je niet afleiden, maar creëer rustmomenten om te luisteren naar je gevoel en naar wat jij werkelijk nodig hebt of wilt laten groeien de komende tijd.

Aldebaran staat op dezelfde graad als de Maan. Deze ster geeft succes zolang je leeft volgens je eigen principes en integer bent. Het gaat er niet om wat je familie, de omgeving of zelfs de maatschappij vindt, want dat is allemaal relatief. Het gaat erom je eigen gevoel eerlijk te onderzoeken en basis-zielenprincipes te volgen. In de natuur voel je dit beter dan wanneer je onder de mensen bent. Maak verbinding met deze ster. “Als je Aldebaran betreedt, ervaar je dat je een autonoom, soeverein wezen bent met een totaalbewustzijn. Zet je kroon op en handel vanuit innerlijke koninklijkheid. Alleen wat en wie bij jouw hoogste missie passen, zul je aantrekken.” (tekst van mijn lichttaalkaart Aldebaran, zie de afbeelding)

De Zwarte Maan en Ceres staan samen, wat nog meer behoefte geeft om in de natuur te zijn en je te verbinden met onze mooie, gevende bezielde Aarde. Tegelijk word je aangemoedigd om zowel goed voor, als trouw te zijn aan je innerlijke natuur. Zorg voor balans tussen zuiver voeden en gevoed worden (zowel lichamelijk als geestelijk), geven en ontvangen. Ceres kan duidelijk maken voor welke overgang je staat en wat je moet loslaten (minder aandacht geven) om de volgende stap te maken. We zijn multidimensionale wezens en zijn deel van Al. De nieuwe Aarde bestaat al uit verschillende dimensies. Kies van welke wereld jij deel wilt uitmaken, zet je intentie uit en kies je tijdlijn.

Mars en Jupiter staan samen, wat symbolisch staat voor ‘de volbrachte geboorte, de eerste schreeuw’. Ook dat is weer een mooi evaluatiepunt: welke beslissing leidt of leidde waartoe? Mars met Jupiter geeft levensvreugde, scheppingskracht en vrijheidsdrang, maakt doelgericht en daadkrachtig. Wat je bewust besluit (anders) te doen deze dagen, vanuit hart en ziel, zal succes geven en die nieuwe start waarnaar je verlangt.

Mijn Maanartikelen zijn een bijdrage die ik twee-maandelijks gratis doe – alleen delen mvv deze website!
De foto is een van de 66 lichttaalkaarten:  https://petrastam.com/product/lichttaalkaarten/

TIP: Zie mijn Cosmic Light Pictures – lichttaal schilderijen voor aan de muur. Ieder schilderij heeft een thema dat ook via de lichttaal frequenties uitstuurt. Als je in mei bestelt, krijg je de verzendkosten terug! HIER kun je ze zien en er alles over lezen (en horen).

https://petrastam.com/product-category/cosmic-light-pictures/