Tarotcursus deel 2

Eindelijk is het zover – mijn online TAROT-CURSUS deel 2 staat online!
Je kunt starten met de Kleine Arcana.

Ik heb vele jaren de cursus Tarot en vele tarot-verdiepingen gegeven. Mijn kennis en inzichten over de Rider-Waite (of beter: de Waite-Smith) tarot geef ik via deze online cursus digitaal door. Het is een doe-het-zelf-cursus, te volgen op je eigen plek, in je eigen tijd. Het eerste deel, de 22 Grote Arcana kaarten, is al uit. Nu kun je ook starten met deel 2: de 56 Kleine Arcana kaarten, die karakter aangeven en hoe je met dingen omgaat in het dagelijks leven. Deze 56 kaarten zijn onderverdeeld in vier elementen: Staven (vuur), Bokalen (water), Zwaarden (lucht) en Pentakels (aarde).
Alle kaarten worden apart uitgelegd in woord en beeld. Het zijn acht lessen, met daarin 6, 7 of 8 kaarten per keer. Op het eind van iedere les is een praktisch deel: de astrologische kaartlegging maak je je helemaal eigen, met alle ins and outs. Ik leg die de eerste zes keer helemaal uit en duid steeds in woord en beeld een kaartlegging, zodat het gaat leven en je ook steeds meer kaarten ‘in de praktijk’ leert kennen. Natuurlijk is het de bedoeling dat je zelf ook kaarten gaat leggen en duiden.

Na betaling heb je direct toegang tot je eigen leer-platform om deze 56 ‘kleine’ kaarten te bestuderen en tot je te nemen. Bovenaan de paarse balk op mijn website klik je op ‘online cursussen’, daar ga je naar de cursus. Je hebt een heel jaar (365 dagen) toegang tot de cursus.
Op dit moment staat nog niet de hele cursus online – er komt minimaal eens per maand een hele les bij. In januari les 1 en 2 (alle hofkaarten).