Workshop rond Midwinter

22:05 uur

Gister vroeg iemand me: Ga je nog een Midwinter workshop geven? Ik schudde mijn hoofd… Nee, daar staat mijn hoofd nu niet naar, teveel andere dingen te doen en ik heb behoefte aan rust en stilte…
Vanochtend was ik weer eens heel vroeg wakker. Ik ging naar beneden, kaarsje aan, pen en papier op schoot. Afgestemd op een gids uit een ander sterrenstelsel, ging ik opschrijven wat er door me heen kwam. Na een uur ging ik het uitschrijven, en besefte: dit moet eruit – dit gaat een kleine digitale workshop worden die rond Midwinter (21-12-’21) in mijn webshop moet staan! Het is een bijdrage om (juist) in deze tijd jouw potentie te ontgrendelen. Geen magische aanraking die alles voor je doet, wel inzichten, lichttaal (klank en 3 tekeningen), een meditatie en een praktisch gedeelte om een jaar lang zelf mee aan de slag te gaan.
Wordt vervolgd!
Hierbij alvast een deel van een lichttaal-beker – om te her-inneren dat jij ontvankelijk bent en overal toegang tot hebt maar ook dat JIJ kiest waarmee je jezelf vult.
XxX