10 januari kaartlegging

Vandaag is het 10 januari 2019
Hierop heb ik drie kaarten geselecteerd.

De vraag die je stelt: Welke houding heb jij in januari nodig om geluk of voorspoed naar je toe te trekken?

Kies 1 kaart (voor jezelf), kaart 1, 2 of 3.

 

Vanavond om 19:00 uur draai ik de kaarten om (ik post de uitleg dan hieronder), en kun je jouw uitkomst lezen. Als je nog niet hebt gekozen, scroll dan nog niet door naar beneden!

Hierboven kon je een kaart kiezen.
Hier de uitleg over mijn keuze van deze kaarten en de UITKOMST:

Het is vandaag 10-01-19
In de tarot zijn de kaarten 10, 1 en 19: het Rad van Fortuin (X), de Magiër (I) en de Zon (XIX).
In die volgorde liggende kaarten ook.
Deze nummers 1 en 10 en 19 zijn ook steeds weer een 1 (1+9=10 en 1+0 = 1). Tezamen vormen ze ‘de gouden familie, de sleutel tot succes’.

De vraag was: ‘Welke houding heb jij in januari nodig om geluk of voorspoed naar je toe te trekken?’ Zie hier de afbeelding en de beschrijving van de kaart die je koos:

1: het Rad van Fortuin
2: de Magiër
3: de Zon

Tarot 1 10 19.png

Kaart 1: Het Rad van Fortuin
De houding die nodig is, heeft te maken met het doorbreken van een patroon waar je tegenaan loopt. Wat gebeurt steeds weer (iets waar je last van hebt of ontevreden over bent)? Je hebt de mogelijkheid dit te doorbreken deze maand, door het ánders te doen dan je altijd deed. Bedenk welke actie, welke andersoortige stap nodig is om uit een cirkeltje te stappen – zo kom je bij het ‘fortuin’.

Kaart 2: de Magiër
De houding die allereerst nodig is, is weten wat jouw magie is. Welke inspiratie voel je / heb je? Het gaat erom jouw magie te kennen, te vergroten, je gave zichtbaar te maken en uit te dragen. Welke actie ga je daarvoor ondernemen deze maand? Wat je uitzendt, daarop krijg je antwoord!

Kaart 3: de Zon
De houding die nodig is: het leven met een open blik tegemoet treden, positief denken en je intuïtie of je zielenfluister volgen. Alles zien als een mogelijkheid, want dan zie je ook de gouden kans die langs komt. Hoe kun je nog meer doen waar jij goed in bent? Laat jezelf zien in de wereld!